Zonnepanelen sets: De beste geteste zonnepanelen inclusief installatie

Met zonnepanelen wek je zelf energie op uit de zon. Zo kan je tot 100% je eigen energie opwekken. Als je er genoeg ruimte hebt op je dak zelfs nog meer. Energie die je niet zelf verbruikt lever je dan terug aan je energieleverancier. Zo bespaar je tot wel 100% op je elektriciteitskosten en kun je zelfs bijverdienen.

Bij de Jonge Techniek begrijpen we dat de overstap naar zonne-energie een belangrijke beslissing is. Daarom bieden we complete pakketten met zonnepanelen inclusief installatie aan, zodat je zonder gedoe kunt profiteren van groene energie. Hier vind je alles wat je moet weten over onze hoogwaardige service en onze betaalbare opties.

Aanvraag Offerte

Partners

Waar moet je om denken bij zonnepanelen set kopen?

Een slimme en duurzame investering

Zonnepanelen zijn de duurzaamste vorm van groene energie. Daarnaast is het klimaat in Nederland zeer geschikt voor zonnepanelen. 12 panelen leveren al snel 3500 kilowattuur (kWh) per jaar op. Een Nederlands gezin met 2 personen verbruikt gemiddeld 3500 kWh per jaar. Met 12 zonnepanelen haalt zo’n gezin dus 100% van de energiebehoefte uit de zon. De energierekening gaat dus aanzienlijk naar beneden!

Onze Complete Zonnepanelen Service:

 1. Deskundig Advies: Onze ervaren adviseurs staan klaar om je te begeleiden bij het kiezen van het juiste zonnepanelensysteem dat past bij jouw energiebehoeften en budget.
 2. Kwaliteit en Betrouwbaarheid: Wij leveren alleen hoogwaardige zonnepanelen en installatiematerialen om ervoor te zorgen dat je investering duurzaam is en langdurige voordelen oplevert.
 3. Professionele Installatie: Ons team van gecertificeerde installateurs zorgt voor een zorgvuldige en efficiënte plaatsing van je zonnepanelen, met oog voor veiligheid en kwaliteit.
 4. Financiële Opties: Wij bieden verschillende financiële opties om de aanschaf van zonnepanelen inclusief installatie toegankelijk te maken voor iedereen. Vraag ons team naar de mogelijkheden.

Wat Kosten Pakketten met Zonnepanelen Inclusief Installatie?

Een van de eerste vragen die vaak opkomt, is: “Wat kosten 8-10-12-16-18-20 zonnepanelen inclusief installatie?” Bij De Jonge Techniek hebben we pakketten samengesteld die aantrekkelijk zijn voor zowel je portemonnee als het milieu. Onze experts helpen je graag bij het beantwoorden van deze vraag en het vinden van de beste oplossing voor jouw behoeften.

Goedkoopste Zonnepanelen Inclusief Installatie:

Bij De Jonge Techniek geloven we dat duurzame energie voor iedereen beschikbaar moet zijn. Daarom streven we ernaar om de goedkoopste zonnepanelen inclusief installatie aan te bieden, zonder in te leveren op kwaliteit en service. Onze prijzen zijn concurrerend en transparant, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Zonnepanelen Kopen en Installeren:

Het proces van zonnepanelen kopen en installeren kan soms overweldigend lijken, maar met De Jonge Techniek is het eenvoudig en zorgeloos. Wij begeleiden je van begin tot eind, zodat je kunt genieten van de voordelen van zonne-energie zonder enige moeite.

Wil je meer weten over onze zonnepanelenpakketten inclusief installatie? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of advies op maat. Laat De Jonge Techniek je helpen bij de overstap naar een groenere, duurzamere toekomst.

Panelen die wij plaatsen

 • LG
 • Dmegc
 • Sunerg
 • Trina Solar
 • Astronergy
 • AEG Solar

Omvormers:

 • Solar egde
 • SMA
 • Enphase
 • AP Systems
 • Sofar Solar
 • Goodwe
 • Growatt