Zonnepanelen zonder eigen investering

Wanneer u kiest voor zonne-energie door middel van zonnepanelen zonder investering van De Jonge Techniek, dan bespaart u een hoop. Zowel in uw portemonnee als in het milieu. Ook levert dit verschillende voordelen op, namelijk:

  • U investeert in duurzame energie
  • Geen extra investering nodig!
  • De best geteste panelen
  • In één dag geïnstalleerd
  • De waarde van uw woning zal stijgen
  • 30 jaar garantie

Nieuwsgierig over de werkwijze of heeft u vragen over de investering? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Over de financiering

Een slimme en duurzame investering

Zonnepanelen zijn de duurzaamste vorm van groene energie. Daarnaast is het klimaat in Nederland zeer geschikt voor zonnepanelen. 10 panelen leveren al snel 3200 kilowattuur (kWh) per jaar op. Een Nederlands gezin met 2 personen verbruikt gemiddeld 3.500 kWh per jaar. Met 10 zonnepanelen haalt zo’n gezin bijna 100% van de energiebehoefte uit de zon. De energierekening gaat dus fors omlaag!

Hoeveel zonnepanelen passen er op mijn dak?

Het inmeten van zonnepanelen op een dak is een nauwkeurig werkje. De Jonge Techniek maakt daarbij gebruik van zeer geavanceerde software en hoge resolutie foto’s van uw woning. En natuurlijk houdt De Jonge Techniek rekening met schaduw en een mooie plaatsing van de zonnepanelen op uw dak. De Jonge Techniek stemt de installatie optimaal af op uw dak, maar ook op uw verbruik. Zo ben je verzekerd van een optimale oplossing.

Voordelen

Ten eerste begint u zelfvoorzienend te worden, i.p.v. elke maand geld overmaken naar de vervuilende energieleverancier begint u uw eigen stroom op te wekken. Naast het werken aan een beter milieu en natuurlijk besparen hebben zonnepanelen nog een groot voordeel. Uw woning stijgt in waarde. Dit door een beter energielabel en doordat energiezuinige woningen met lage woonlasten aantrekkelijker zijn voor kopers.

De duurzame leningen worden mogelijk gemaakt door: