Warmtepompen

Met een warmtepomp kun je jouw huis toekomst bestendig maken. Er zijn meerdere soorten warmtepompen geschikt voor bestaande woningen en nieuwbouw water/water en lucht/water. Een warmtepomp haalt energie uit de bodem of de buitenlucht.

Doe de check

Waar moet je om denken bij een warmtepomp?

Warmtepomp een slimme en duurzame investering

Met een warmtepomp kunt u gemakkelijk lucht of bodemwarmte gebruiken om uw woning te verwarmen. Hierdoor kunt u eenvoudig op energiekosten besparen. En u bent ook nog eens milieuvriendelijk bezig.

Wij van de Jonge techniek kunnen een warmtepomp vakkundig voor u plaatsen. Als installatiebedrijf hebben wij alle ervaring in huis. Wij weten precies wat hierbij komt kijken en zorgen ervoor dat u zo min mogelijk overlast heeft van onze werkzaamheden.

Onze opties

Wanneer u graag een warmtepomp wilt, dan heeft u bij ons twee mogelijkheden. Welke pomp geschikt is voor uw situatie vertellen onze medewerkers u graag. Zo kunt u kiezen voor een warmtepomp die warmte haalt uit:

    1. Bodemwarmte: tijdens de koude maanden wordt warmte uit de grond gehaald om de woning te verwarmen. Tijdens de warme zomermaanden werkt dit andersom
    2. Lucht: buitenlucht wordt gebruikt om uw woning te verwarmen

Voor de particulier en ondernemer

Wilt u als particulier graag een warmtepomp in uw woning? Dan helpen wij u graag. Maar ook wanneer u als ondernemer duurzamer wilt gaan werken, dan staan wij voor u klaar. Samen gaan wij met u op zoek naar een milieuvriendelijke oplossing. Zo kunnen wij ook een zonneboiler of zonnepanelen installeren. Wilt u graag weten of een warmtepomp geschikt is voor uw situatie?
Neem dan gerust contact op.